joi, ianuarie 20, 2022

PSD nu a primit aviz DSU pentru evenimentul de prezentare a programul de guvernare

Partidul Social Democrat a anunţat că renunţă la evenimentul de prezentare a programului de guvernare pentru că nu a primit avizul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi aminteşte că această instituţie a permis desfăşurarea unui congres la care au participat 5.000 de persoane, potrivit Agerpres.

„Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU! PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare!”, se arată într-un text postat, miercuri, pe pagina de Facebook a partidului.

În septembrie, Poliţia Capitalei a sancţionat firma de pază de la Congresul PNL cu o amendă de 5.000 de lei, pentru că avea obligaţia, conform contractului încheiat cu organizatorii, să înştiinţeze de urgenţă cu privire la nereguli: nerespectarea distanţei fizice şi nepurtarea corespunzătoare a măştii de protecţie. De asemenea, organizatorii au primit amenda maximă – 10.000 de lei.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner