PSD: Ordonanţa privind „completurile ilegale de judecători” nu va achita pe nimeni

Ordonanţa privind „completurile ilegale de judecători” nu va achita pe nimeni, dă asigurări Partidul Social Democrat pe pagina de Facebook.

„OUG privind completele ilegale de la Înalta Curte NU VA ACHITA PE NIMENI, NU VA STABILI VINOVĂȚII SAU NEVINOVĂȚII! Doar va restabili un principiu fundamental din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene care spune că fiecare cetățean european „are dreptul la un proces echitabil în fața unei instanțe constituită în prealabil PRIN LEGE””, suţine PSD.

  • Social-democraţii mai spun că ordonanţa va fi un răspuns corect, în acord cu mesajul Președintelui Comisiei Europene care spunea la București că „atunci când este vorba de drepturile omului niciun compromis nu este posibil” din partea UE.

„Abia ignorarea abuzurilor comise prin completele ilegale de la Înalta Curte ar fi un compromis inacceptabil pentru Uniune! Răspunderea este a celor care au stabilit acele complete ilegale. Ei, nu oamenii politici, au compromis un număr mare de procese și au irosit banii din taxele românilor. NU există alternativă la democrație și la drepturile omului!”, mai argumentează PSD

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare