PSD: Pentru alegeri, PNL sacrifică totul! Nu doar sănătatea și economia, ci și educația

PSD acuză că școlile sunt periculoase când este vorba de educația copiilor – deci trebuie închise, dar sunt sigure ca secții de votare – când o cer interesele electorale ale PNL!

„În loc să testeze masiv, iar printre priorități să fie profesorii și orice suspiciune de infectare în cazul vreunui elev, ca să putem ține școlile deschise, Guvernul PNL era deja în campania pentru locale: trei sferturi dintre inspectorii școlari județeni și mulți secretari de stat candidau pe listele PNL.
În loc să pregătească educația pentru sistemul on-line, PNL se lăuda că ”o să aducă” tablete pentru toți copiii. Astăzi, doar o parte din elevii Capitalei și din două județe au tablete. Restul fac școală on-line în variantă off-line.
Când le-am spus că, după alegerile locale vor închide școlile, ne-au acuzat că mințim. Astăzi, EI cer oficial asta fiindcă eșecul lor în a controla pandemia a dus în scenariul roșu mai multe mari orașe, în frunte cu Bucureștiul.
Pentru alegeri, PNL sacrifică totul! Nu doar sănătatea și economia, ci și educația”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare