PSD pierde un europarlamentar. Cristian Terheş a demisionat din PSD

Europarlamentarul Cristian Terheş a anunţat că a demisionat din PSD şi din grupul S&D din Parlamentul European, afirmând că va reprezenta PNŢCD şi va activa în grupul ECR.

„Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a ma inscrie in Grupul ECR (Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni), din care face parte ECPM (Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD. Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol între PSD şi PNTCD, semnat într-o conferinţă de presa de preşedintii celor două partide. Protocolul stabileşte colaborarea celor două partide pentru apararea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, precum şi a democraţiei constituţionale în România”, a scris Cristian Terheş, pe Facebook.

Cristian Terheş a afirmat că în Grupul ECR – care sustine o Europa a democraţiei şi natiunilor – va promova, în numele PNŢCD, toate iniţiativele favorabile României.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare