joi, noiembrie 30, 2023

PSD Timiș rămâne cu același lider. Care este echipa cu care merge mai departe Alfred Simonis?

PSD Timiș și-a ales în acest week-end echipa de conducere în prezența președintelui PSD, premierul Marcel Ciolacu, a prim-vicepreședintelui PSD, ministrul Sorin Grindeanu, a secretarului general al PSD, senatorul Paul Stănescu, și a altor invitați din guvern, parlament și din lumea academică.
Deputatul Alfred Simonis rămâne în continuare președinte PSD Timiș cu următoarea echipă județeană de conducere: Sebastian Răducanu secretar general, Eugen Dogariu și Adrian Cionca prim-vicepreședinți, Aurelian Novac trezorier și vicepreședinții: Anton Cristian, Bociu Sabin, Dobra Călin, Dobrean Murari Violeta, Dumitraș Cornel, Gavriliță Bianca, Sorin Ionescu, Lăpădatu Andra, Mateescu Ioan, Muia Marcel, Pau Adrian, Pavel Teodor, Popovici Gabriela, Ritivoiu Mihai, Roșu Flavius, Rusu Raimond, Ștefănescu Ovidiu, Stoian Marius, Tiuch Cătălin, Țundrea Luminița și Vasiu Stoian.
La întrunire Sorin Grindeanu a spus că ținta PSD în 2024 este câștigarea președinției Consiliului Județean Timiș.

 

„În 2016 am reușit să câștigăm alegerile și să să-i batem pe cei de dreapta, dreapta unită. Am luat 40% din voturi, care ne-au dus în situația de a câștiga CJT. Dar vreau să vă spun câteva lucruri pentru viitor. Mulți ani am așteptat să facă alții ceva pentru noi, pentru Timișoara, pentru Timiș, pentru România. Mulți ani am fost complexați de anumite tinichele care ne sunau în urma noastră pentru că eram urmașii unora, nu eram noi în politica mare. Am așteptat cu toții înghițind acele invective pentru că poate nu aveam încredere în noi. Între timp am crescut și nu mai așteptăm voturi sau încrederea oamenilor, ci facem ce trebuie să facem pentru oameni, dincolo de apartenența politică. Facem – pentru că trebuie să ne gândim la copiii noștri și la ce trebuie să lăsăm pentru noi. Facem – pentru că avem curajul să ne asumăm lucruri, facem – pentru că putem să facem lucruri. PSD Timiș este astăzi în aceeași formă electorală, așa cum a fost în 2016 când am reușit să câștigăm alegerile, nu pentru că a fost cineva deosebit, fiindcă a fost spiritul. Este timpul nostru în 2024, PSD Timiș va trebui să câștige CJT si vom face acest lucru” a afirmat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al PSD la nivel național.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner