Radiografii pulmonare GRATUITE pentru bucureșteni

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Tuberculozei-24 martie, Primăria Capitalei, prin ASSMB, inițiază timp de trei luni, o campanie de prevenire și conștientizare a riscului răspândirii TBC.

Conform unei informări oficiale venite din partea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, locuitorii Bucureștiului își pot face radiografii pulmonare gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, de luni, 26.03.2018, la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa și la Spitalul Clinic Colțea. Programările se pot face la 021.255.5405 int.3161, pentru Spitalul Clinic Nicolae Malaxa și la 021.3874366, pentru Spitalul Clinic Colțea. În cazul unui diagnostic pozitiv, pacienții vor fi îndrumați pentru consult de specialitate și tratament specific la Spitalul de Pneumoftiziologie Sf. Ștefan și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș.

Dispensar TBCDe asemenea, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Tuberculozei, anunțăm proiectul de înființare a unui Dispensar TBC, în sectorul 2, pe Șos. Pantelimon, într-un sediu modernizat și dotat la cele mai înalte standarde. Aici vor fi relocate dispensarele din sectoarele 1 și 2 și vor exista cabinete atât pentru copii cât și pentru adulți.  

Citește și Primăria Capitalei anunță achiziția a 106 ambulante noi pentru Serviciul de Ambulanță București

Centru nou TBCPacienții vor beneficia de servicii de imagistică și radiologie, complexe și de ultimă generație. În plus, diagnosticarea tuberculozei se va face mult mai rapid decât până acum.

Acest proiect se află pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de Consiliu General al Municipiului București.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare