Radu Cristescu: Cu Bâstroe e mai complicat: ucrainenii numai repede nu se mișcă. Trag de timp și de nervii românilor!

Deputatul PSD Radu Cristescu afirmă, despre măsurătorile pe brațul Bâstroe, că ucrainenii numai repede nu se mișcă și trag de timp și de nervii românilor. 
  • ”În limbile slave, bîstro înseamnă iute, repede. Cu Bâstroe e mai complicat: ucrainenii numai repede nu se mișcă. Trag de timp și de nervii românilor. Aflu ieri că după o matură chibzuință, ne dau acordul mărinimos să facem măsurători, dar doar pe o bucățică, și fără Bâstroe.

Cu scuzele de rigoare, ăsta e un scuipat în fața unui popor care le-a întins o mînă caldă în cel mai greu moment. Dar nu vă îngrijorați: unde au scuipat ei linge liberalul de la Transporturi, Ionel Scrioşteanu, degrabă apucător al rahatului de partea curată. Nu ajunge că le găsește scuze ucrainenilor – cică e firesc acord parțial, că altfel explodează nave pe acolo -, dar mai e și fericit de ”progrese”.

  • ”E un pas mare” zice sclavetele.”Dialogul nostru continuă şi are efecte pozitive”.

Măi marinari de apă dulce ai politicii, n-ajunge că o să scadă Dunărea de la manevrele ucrainenilor, dar, cu minciunile voastre, o să și înghețe într-o zi, fi-v-ar rușine să vă fie!..”, scrie Cristescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare