Rafila a semnat o ”cercetare științifică” despre pandemia de Covid-19 la care a ”scris”…61 de cuvinte. Cercel la fel.

Un articol de cercetare științifică relevă dimensiunea imposturii în politica din România. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila apare printre cei 14 semnatari ai unui articol dubios publicat într-un jurnal finanțat din fonduri europene și coordonat de Ministerul Educației și Cercetării. În total „cercetarea” are 858 de cuvinte. Asta înseamnă că ministrul Alexandru Rafila a contribuit cu 61 de cuvinte la darea de seamă publicată pe post de cercetare. Articolul scris cu accente de jurnalist debutant nu se apropie deloc de o cercetare științifică demnă de titlurile semnatarilor, semnalează Lumea Politică, notează activenews.ro.

Tot materialul publicat de cei 14 autori are 1336 de cuvinte. Dintre acestea, 478 de cuvinte sunt reprezentate de prezentările autorilor. Practic, o treime din materialul publicat conține numele și titlurile celor care l-au scris. Rămân 858 de cuvinte de text efectiv.
La finalul „cercetării” este specificat că autorii au contribuit în mod egal. Asta însemnă că ministrul Alexandru Rafila a scris exact 61 de cuvinte din articol.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare