Rafila, despre posibilitatea preluării Agenţiei Antidrog în subordinea Ministerului Sănătăţii: Ea va fi făcută numai dacă este vorba de coordonarea unei activităţi care se referă la partea medicală

Alexandru Rafila a declarat că există o discuţie privind posibilitatea preluării Agenţiei Naţionale Antidrog din subordinea Ministerului deInterne în cea a Ministerului Sănătăţii, însă preluarea va fi făcută doar dacă este vorba despre coordonarea unei activităţi referitoare la partea medicală. „Toate celelalte activităţi care ţin de controlul traficului de droguri sau alte lucruri de acest gen, trebuie în mod evident să rămână la Ministerul Afacerilor Interne”, a adăugat ministrul PSD, scrie news.ro.

„Este o discuţie. Vă asigur că această preluare va fi făcută numai dacă este vorba de coordonarea unei activităţi care se referă la partea medicală. Toate celelalte activităţi care nu se referă la partea medicală, care ţin de controlul traficului de droguri sau alte lucruri de acest gen, trebuie în mod evident să rămână la Ministerul Afacerilor Interne”, a afirmat Alexandru Rafila, întrebat luni la Parlament dacă ar fi pregătit Ministerul Sănătăţii să preia în subordinea sa Agenţia Naţională Antidrog, din subordinea MAI.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare