marți, august 9, 2022

Rafila, ieșirea UDMR de la guvernare: Nu am niciun fel de semne de genul ăsta

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că nu are ”niciun fel de semne” că UDMR ar ieși de la guvernare, afirmând că reacţia liderului UDMR, Kelemen Hunor, după scandalul declaraţiilor premierului ungar, Viktor Orban, a fost una „diplomatică”.

„Nu pot eu să îl analizez pe domnul Hunor (Kelemen – n.r.). Cred că este mai puţin important să discutăm despre ce spune domnul Hunor, important este să ne spunem noi, fiecare dintre noi, punctul de vedere şi eu am avut un punct de vedere foarte clar. În mod evident nu pot fi de acord cu astfel de declaraţii care sunt declaraţii mai degrabă din zona mijlocului secolului XX, decât de început de secol XXI. Au avut o anumită tentă (rasistă – n.r.) care putea să ducă cu gândul la aşa ceva”, a declarat Alexandru Rafila, afirmând că reacția liderului UDMR a fost una ”diplomatică”.

Alexandru Rafila a afirmat că nu sunt semne cu privire la o eventuală ieșire de la guvernare a UDMR.

„Nu am niciun fel de semne de genul ăsta, orice lucru trebuie discutat cu seriozitate şi cu responsabilitate. Mie mi se pare că o criză politică care pune în pericol guvernarea, într-o criză economică fără precedent, poate după cel de-al Doilea Război Mondial, nu cred că este o soluţie pentru România şi cred că acest Guvern şi-a făcut datoria, bine, cred eu”, a declarat Rafila.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner