Raluca Turcan, atac dur către Ludovic Orban: “Oamenii nu sunt interesați de frustrările niciunui politician”

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan l-a criticat indirect pe liderul formațiunii, Ludovic Orban. Turcan susține că „în competiția internă cine nu înțelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm guvernarea și proiectele pentru categorii pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu-și înțelege misiunea politică”.

„Discuțiile din interior trebuie să rămână în interior. La modul cel mai firesc, oamenii au în continuare așteptări mari de la PNL. Aceste alegeri din PNL trebuie să atingă două mari aspecte: guvernarea și buna guvernare cu reforme și, de asemenea, îmbunătățirea mesajelor pe care PNL le-a pierdut în ultima perioadă, mesaje pentru tineri, mesaje pentru diasporă, mesaje pentru antreprenori… Așadar, în competiția internă cine nu înțelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm guvernarea și proiectele pentru categorii pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu-și înțelege misiunea politică”, spune Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a adăugat că oamenii așteaptă noi locuiri de muncă și nu sunt interesați de „frustrările niciunui politician”.

„Am așteptări foarte mari în primul rând de la președintele partidului să facă lucrul acesta – campania internă să o valorifice pentru PNL și nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesați de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior”, conchide Turcan.