Rareş Bogdan: Am tăiat pensiile speciale, chiar de trei ori…

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a făcut câteva declarații incredibile, afirmând cu tupeu de politician că pensiile speciale au fost tăiate. Ba chiar de trei ori. Noi, plătitorii de taxe suntem neatenți și nu ne-am prins, dar ele, pensiile speciale, au fost tăiate, scrie site-ul canal33.ro.

„Am cerut și voi cere, cu riscul să supăr pe oricine: În primele 30 de zile de la preluarea guvernării PNL este obligat să anuleze pensiile speciale!”, declama în 2019, plin de revoltă cetățenească, proaspătul politician de la acea vreme Rareș Bogdan.

Cele 30 de zile s-au cam făcut 60 de luni și minunea tot nu s-a întâmplat. S-au poate că s-a petrecut, dar nu ne-am dat noi seama.

Prins pe picior greșit de celebrul justițiar al neamului, Marian Ceaușescu, la ieșirea de la una dintre ședințele conducerii PNL, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a făcut zilele trecute niște declarații care te lasă cu gura căscată: fostul jurnalist și actual europarlamentar a spus că pensiile speciale au fost tăiate. Și nu odată, nu de două ori, ci de trei ori. A ieșit sânge din taloanele de pensii ale specialilor! Doar nouă ni se pare că încă mai există câteva mii de persoane care încasează lunar mii de euro pentru merite deosebite în activitatea depusă în slujba statului.

„Astăzi se împlinesc 60 de luni de când s-au tăiat pensiile speciale. Nimenea nu mai are pensie specială. Cum comentați?”, îl ia în primire Marian Ceaușescu pe Rareș Bogdan-batistuță.

„S-au tăiat de trei ori pensiile speciale… Prima dată s-au tăiat pe 26 ianuarie… Le-am tăiat în Parlament , dar  Curtea Constituțională la sesizarea Avocatului Poporului… Le-am tăiat de trei ori. De trei ori ni le-au anulat”, răspunde liderul liberal, întrerupt de mai multe ori de Marian Ceaușescu, în stilul caracteristic al acestuia.

Dacă nici aceasta nu este o declarație de politician versat… Cu alte cuvinte, noi, PNL, le-am tăiat, dar ei, judecătorii de la Curtea Constituțională nu vor să renunțe la privilegii.

Astfel de declarații subtile te propulsează direct pe locul doi pe lista de europarlamentare a alianței PSD-PNL, acolo unde îl putem regăsi la alegerile din 9 iunie pe Rareș Bogdan.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare