Rareş Bogdan: În PSD, dl. Stănescu vrea să-l „împingă pe scări” pe Ciolacu; cel mai bun prezidenţiabil e Nicoale Ciucă

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, după anunţul secretarului general al PSD, Paul Stănescu, că PSD va organiza Congres săptămânile viitoare pentru stabilirea prezidenţiabilului, că acesta încearcă să îl împingă pe scări pe liderul Marcel Ciolacu. Cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, a mai spus Rareş Bogdan, scrie realitatea.net.

„Nu ştiu ce face domnul Stănescu, nu înţeleg de ce este atât de activ în spaţiul public, poate pentru că încearcă să acopere pierderea primăriei Slatina, pe care a pierdut-o ruşinos în faţa excelentului Mario de Mezzo. Domnul Stănescu încearcă să îl împingă pe scări pe domnul Ciolacu, dar e treaba domniei lor, nu mă bag eu. Nu ştiu ce vor să facă”, a spus Rareş Bogdan la un post TV.

„Eu ştiu că cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, din mai multe motive, legate de carieră, de comportament, de multe ale lucruri”, a completat Rareş Bogdan. Prim-vicepreşedintele PNL a continuat: ”Eu sper ca românii să aleagă un om integru, un familist, un om cu frică de Dumnezeu, echilibrat şi care ştie atât politică externă cât şi relaţii internaţionale şi strategie”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare