Reacție la înregistrările cu procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea si Mircea Negulescu: cer de urgență suspendarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi și a tuturor celorlalți procurori implicați.

Urmare a dezvăluirilor de seară, de la postul Antena 3, prin care deputatul Vlad Cosma a dezvăluit cu dovezi incredibile că procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea si Mircea Negulescu i-au cerut în 2015 să fabrice acte împotriva premierului Victor Ponta si deputatului Sebastian Ghita, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir a cerut de urgență suspendarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi și a tuturor celorlalți procurori implicați.

Dragomir a precizat pe pagina oficială a inițiativei civice România 3.0, că înregistrările relevă modul în care doi procurori creează dovezi falsificate, cum instruiesc un martor să producă dovezi falsificate și cum să inventeze fapte.

Prezentăm în continuare ce a mai declarat Dragomir legat de toate aceste dezvăluiri privind abuzurile unor procurori ai DNA:

”Înregistrările făcute publice azi arată cum faptele și acțiunile procurorilor sunt aprobate de către șefa DNA Laura Codruța Kovesi. Acești doi procurori au fost lăudați în trecut, în public, de către Laura Codruț Kovesi pentru “performanța și activitatea lor”.

DNA Negulescu CosmaÎn ultimele șase luni, au apărut mai multe dovezi ale acestui tip de activitate infracțională a DNA și a Laurei Codruța Kovesi în zeci de cazuri. Aceste înregistrări pun în lumină metodele, conspirațiile și activitățile infracționale ale DNA ca modus operandi.

Cer cercetarea lor penală pentru infracțiunile comise (probate prin aceste dezvăluiri) și luarea măsurilor preventive necesare pentru a-i împiedică să șteargă urmele sau să se sustragă.

Va trebui să se investigheze urgent activitățile echipei Coldea – Dumbravă în aceste dosare, implicarea DNA, SRI și SPP în aceste abuzuri. Va trebui să îi deconspirăm pe judecătorii acoperiți care au primit ordine, au distrus oameni, companii, destine.

Acest mod de lucru a fost un mod de operare în sute de dosare, în care au fost mii de interese politice, personale, economice și materiale.

A venit vremea ca acești procurori și ceilalți care au comis infracțiuni și au făcut abuzuri să meargă la pușcărie. Iar toți cei care i-au sprijinit politic trebuie să răspundă. Acești procurori infractori au fost numiți, nimeni nu i-a ales niciodată.

Dacă în România am mai avea conducere a statului și conducere politică, începând de mâine dimineață ar trebui întreprinse în regim de urgență toată măsurile necesare pentru a opri abuzurile procurorilor și pentru a remedia situația celor abuzați!

Legea trebuie să fie egală pentru toți!

Începând din această seară, voi informa atât presa internațională cât și pe partenerii noștri externi cu privire la toate aceste fapte.”