Renault a deschis primul magazin de autovehicule electrice

Gigantul francez Renault a deschis oficial primul său Centrul pentru vehiculele electrice în capitala Suediei, Stockholm, înainte de a demara planurile europene de lansare a unor noi magazine de prezentare a acestor mașini electrice.

 Renault a tăiat panglica Centrului de experiență pentru vehiculele electrice, un nou magazin de concepte din Stockholm, conceput pentru a expune gama sa tot mai mare de vehicule electrice (EV).

Noul magazin va fi situat în Täby Centrum, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Suedia, la periferia capitalei țării.

 „Suntem încântați să deschidem acest magazin, care ne va permite să ne angajăm cu oamenii despre mobilitatea electrică, să îi ajutăm să afle mai multe despre subiect și să le dea șansa de a-și împărtăși ideile”, a declarat Gilles Normand, vicepreședinte senior al Groupe Renault pentru Vehicule electrice.

„În calitate de număr unic în Europa, vom putea folosi acest magazin concept pentru a interacționa cu publicul și pentru a ajuta oamenii să înțeleagă oportunitățile și avantajele automobilului electric”.

Compania a declarat că magazinul va prezenta Renault EVs, le va permite clienților să testeze EV pe locație și să furnizeze informații detaliate privind infrastructura de taxare, subvențiile și serviciile legate de EV.

Magazinul va conține, de asemenea, un „configurator” digital EV, conceput pentru a ajuta clienții să aleagă un model potrivit pentru nevoile lor.

Compania a adăugat că încearcă să deschidă magazine similare în alte orașe europene.

Cel mai recent showroom EV dedicat este parte dintr-o tendință care a apărut la o serie de firme auto ce-și deschid noi magazine orientate spre EV, care sunt mai apropiate de magazinele de retail decât showroom-urile tradiționale.

sursa: businessgreen.com

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare