Robert Turcescu: Ciolacu l-a citat pe Petre Țuțea („Eu n-am cerut sa fiu român, doar am avut norocul”) că a şi sărit o fătucă de la G4Media să titreze indignată „Marcel Ciolacu și-a început discursul de la sărbătoarea Unirii din Focșani cu un citat din Petre Țuțea, fost publicist antisemit și legionar”

Jurnalistul Robert Turcescu a ridiculizat, într-o postare pe Facebook, faptul că o „fătucă” de la un site de ştiri a sărit să-l acuze pe le liderul PSD, Marcel Ciolacu, a citat, marţi, la Focşani, din filozoful Petre Ţuţea, despre care a spus că a fost un publicist antisemit şi legionar.

„Ciolacu l-a citat zilele trecute pe Petre Țuțea („Eu n-am cerut sa fiu român, doar am avut norocul”.) și a sărit o fătucă de la G4Media să titreze indignată „Marcel Ciolacu și-a început discursul de la sărbătoarea Unirii din Focșani cu un citat din Petre Țuțea, fost publicist antisemit și legionar/ Reacția Institutului Elie Wiesel”. Aștept articolul plin de indignare in care fătuca să-l ia la rangă pe Gabriel Liiceanu care ne propunea in anii ’90 la TVR documentarul „Exercițiu de admirație” cu același Petre Țuțea (și Cioran). Și, desigur, aștept și reacția lui Alexandru Florian de la Institutul Wiesel care, sunt convins, îl va pune pe Liiceanu pe coji de nucă! Cât despre Petrache, fie-i țărâna ușoară, bine le-a zis câte le-a zis…”, a scris Turcescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare