Robert Turcescu: Reţineţi un aspect – Drulă nu a demisionat de la şefia USR, el efectiv a dezertat, a fugit din postul de comandă când a văzut că fără Coldea partidul e zero barat

„Coldea la DNA a fost momentul în care s-a scurtcircuitat rețeaua. Practic, releele n-au mai primit semnal. Fără semnal, rețeaua n-a știut ce să transmită. Mai ales că de la acel scurtcircuit s-au “ars” și siguranțele care țineau sus veniturile “presei independente” și ale armatei de influenceri”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Robert Turcescu.

„Prima victimă, USR și scorul la Europarlamentare. Apoi, Clotilda, Mihaiu, Coliban. De reținut o nuanță: Drulă n-a demisionat de la șefia USR, Drulă a dezertat. A fugit din postul de comandă. S-a speriat așa cum s-au speriat mulți dintre cei care au crezut ca USR e un partid și au constatat că fără butoanele lui Coldea sunt un rahat. De acum, această construcție artificială, găunoasă și crescută cu steroizi sereistici se va face praf, la fel ca REPER-ul altui nevolnic, numitul Dacian Cioloș.

E simplu: dacă buton (Coldea) nu e, USR nu e. Pentru că rețea nu e, releu nu e, mesaj nu e, nimic nu e…”, adaugă Turcescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare