luni, august 15, 2022

Să ne distrăm gorjenește la Târgul de turism de la București!Amfitrion Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj pregătit de horă!

Să ne distrăm gorjenește la Târgul de turism de la București!

BANNER TTR (ro)

Amfitrion – Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj pregătit de horă!

    Ajuns la cea de-a XXXIV-a ediție, Târgul de Turism al României ramâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatăte, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.Gorjul prezent, din nou, la Târgul de Turism al României.

La această ediție a Târgului de turism, Consiliul Judeţean Gorj se află la cea de-a patra participare, prin proiectul „Redescoperă Gorjul”.Standul celor din Gorj a fost amenajat într-o formă indeită și s-a bucurat de participarea meșterului popular Nicolae Rotaru din Crasna și nelipsitul Ansamblu popular Doina Gorjului.

IMG_1619IMG_1621IMG_1625

    Ansamblu popular Doina Gorjului a întreținut atmosfera la Târgul de turism de la București.

 

Amfitrion – Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj pregătit de horă!

La ce se gândea, dacă se gândea, liderul PSD și președintele CJ Gorj când era atât de fericit la deschiderea Târgului de turism de la București, pregătindu-se de o horă gorjenească?!

     La Ponta…la faptul că PSD-ul nu mai este la putere…sau că va ieși la pensie?!

    Sunt întrebări la care sperăm să gasiți dumneavoastră răspunsurile pentru că noi nu ne putem imagina cum este PSD-ul sau cum pot să se bucure, într-un moment în care, politic, au pierdut TOTUL sau poate știe Ion Călinoiu ceva!

Vizionare plăcută!

 

  steroids uk

durateston comprar

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner