joi, ianuarie 20, 2022

REACȚII ÎN PSD după suspendarea lui Robert Negoiță și înlocuirea din funcție a lui Șerban Nicolae / Fifor: Nu poți la nesfârșit să iți ataci partidul luni întregi; Vino și spune asta în partid

După ce primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost suspendat 6 luni din partid iar Șerban Nicolae a fost înlăturat de la șefia grupului PSD din Senat, conform unei decizii luate în ședința CEx al PSD, Secretarul general Mihai Fifor a declarat la Antena 3 că nu i-a obligat nimeni pe nemulțumiții din partid să vină în formațiune și că o decizie luată în CEX și Congres devine obligatorie pentru toată lumea.

  • Deputatul PSD Liviu Pleșoianu și fostul secretar general Codrin Ștefănescu au spus că partidul ia decizii greșite.

Mihai Fifor a infirmat în mod ferm că ar exista o listă neagră care să fie pusă în aplicare de liderii actuali ai PSD.

„Nimeni nu face liste negre în PSD. Înțeleg supărarea unor colegi, însă suntem un partid care ne-am ales democratic noua conducere. Nimeni nu-l dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid, nu l-a oprit nimeni să vorbească, să se exprime”, a subliniat Mihai Fifor.

Despre Negoita, Fifor a declarat că:  ”Nu poti la nesfarsit sa iti ataci partidul luni intregi. Vino si spune asta in partid. Faptul ca te duci la un post TV si calci in picioare acest partid din care faci parte, atunci esti sanctionat.

Colegii din CEX a zis ‘Dar pana cand? A zis ca Guvernul e hot, e ticalos, Dancila este…’. Colegii sai au propus sanctionarea”

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner