vineri, august 19, 2022

SCANDALOS / Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, nu doar că nu şi-a TERMINAT facultatea, ci a fost EXMATRICULAT

Continuă scandalul legat de şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu.După ce s-a făcut public faptul că acesta nu are licență, considerată a fi obligatorie pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere, aseară au apărut informații cu privire la un amănunt și mai grav – Manciu a fost de fapt exmatriculat în facultate pentru că nu a fost la cursuri.

  • Grupul de Comunicare Strategică este instituţia care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România iar Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României.

Informația a fost prezentată în exclusivitate la emisiune ‘Sinteza Zilei’ de la Antena3.„Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, consilier de stat la cabinetul premierului Ludovic Orban are o problemă uriaşă. Nu doar că nu şi-a terminat universitatea, ci a fost exmatriculat de la SNSPA. De ce? Nu participa la cursuri şi asta nu se întâmpla sporadic.”, este anunţul făcut în exclusivitate de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Realizatorul TV a detaliat cum se produce exmatricularea unui student. „Dacă participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare examenele vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu.”, a expicat Mihai Gâdea.

Sursa: Antena3

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner