luni, august 8, 2022

SCANDALUL ÎNREGISTRĂRILOR din PSD ia amploare – Ţuţuianu îl face praf pe Andruşcă şi se autoinclude în tagma maimuţelor din PSD

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a recunoscut la Parlament autenticitatea mai multor înregistrări apărute în presă unde el critică o serie de aspecte din partid, dar şi pe ministrul economiei, Dănuţ Andruşcă.

Ţuţuianu a declarat răspicat că Andruşcă nu este potrivit pentru postul de ministru al Economiei şi a adăugat că este pregătit să meargă în instanţă dacă va fi chemat de către acesta.

„Eu cred că domnul ministru Andruşcă nu este potrivit pentru postul de ministru al Economiei, cred că este datoria noastră să semnalăm această chestiune şi să cerem, ca oameni politici responsabili, îmbunătăţirea actului de guvernare, îmbunătăţire care se poate realiza doar prin oameni cu calităţi profesionale certe. (…)

Expresia nu-mi aparţine mie (n.r. că e prost şi că nu poate să asculte nici cinci minute), aparţine unui om din Ministerul Economiei, dar nu am nicio îndoială că există un anume suport pe acest subiect. Dacă dânsul vrea să facă un asemenea gest, vă asigur că voi merge în instanţă, ştiu să mă apăr, sunt avocat de meserie şi ştiu foarte bine ce vorbesc”, a declarat Ţuţuianu.

Andrusca economie
sursa foto: vestea.ro

El a adăugat că l-a invitat pe Andruşcă să vină în judeţul Dâmboviţa într-o vizită, a stabilit un program cu trei săptămâni înainte, dar în respectiva zi „s-a trezit” la Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu un secretar de stat şi un consilier de la cabinetul ministrului.

 

Ţuţuianu a susţinut şi afirmaţiile din înregistrări unde spune că PSD este un partid de maimuţe. Mai mult, el s-a autoinclus în această categorie:    

tutuianu„Când am folosit acea expresie (n.r. – PSD, un partid de maimuţe), am folosit-o ca o tuşă care să arate ridicolul situaţiei şi mă includ şi eu în categoria celor care s-au comportat în acel fel (…).

Sunt lucruri pe care eu le-am spus în întâlnirile cu activul de partid din judeţ, am avut mai multe întâlniri după Comitetul Executiv în cadrul cărora, la solicitarea colegilor mei, le-am dat explicaţiile necesare legat de cele 18 puncte din scrisoare. Ce am spus eu în întâlnirile respective este şi ceea ce am spus şi în CExN. Poate cu o anumită tuşă care a subliniat un anumit tip de comportament. Când am spus despre comportamentul nostru legat de desemnarea doamnei Sevil Shhaideh, am avut în vedere următoarele aspecte: nimeni nu are nimic cu doamna Shhaideh, este un om pe care îl apreciez şi îl apreciază toată lumea.

Ceea ce am greşit, în schimb, a fost comportamentul nostru ca lideri politici. Este fără precedent ca un lider de partid să nu-şi anunţe proprii colaboratori care este propunerea de prim-ministru şi am acceptat-o cu toţii”.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner