Scenariu avansat de un fost „greu”: Urmează un val de demisii din PSD; Dragnea rămâne să îngroape partidul

Fostul premier, Mihai Tudose, a declarat, miercuri, că este posibil să urmeze un val de demisii din PSD, şi a susţinut că în sondajele de opinie PSD ar întruni 20 % din preferințele electoratului.

  •  „Eu cred că da”, a declarat el la Parlament, întrebat dacă vor fi și alte transferuri de la PSD la Pro România.

„E greu să pleci din casa ta fiindcă te-au invadat alții. Noi am plecat de la Putere, domnia sa (n.r. – Liviu Dragnea) a venit de la Opoziție la Putere, pentru că, ghici ce, el a plecat de la PDL la PSD. (…) Eu de pe stradă, vă spun din ce simt de la lume, că 20 % e o cifră generoasă pentru PSD. Sondajul intern e intern în sensul în care trece întâi pe unde trebuie și după ajunge la partid”, a adăugat Mihai Tudose.

Tudose susţine că Liviu Dragnea nu va pleca din PSD şi poate că „aceasta este şi misiunea lui – să îngroape PSD”.

„Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul. (…)

Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale „, a afirmat fostul premier.

  • Întrebat cum ar caracteriza acum PSD, Tudose a spus: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”.

Mihai Tudose a părăsit săptămâna trecută PSD şi s-a înscris în Pro România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare