Scenariu şoc avansat de un liberal: Carmen Dan, interimar în locul lui Tudorel Toader

Deputatul PNL Gigel Ştirbu avansează un scenariu şoc, care ar putea fi posibil pentru perioada următoare: Carmen Dan să fie numită interimar la Justiţie în locul lui Tudorel Toader care ar putea fi cel mai probabil remaniat.Din acestă poziţie Carmen Dan ar da undă verde aminstiei şi graţierii.

Ştirbu susţine că Toader a căzut deja în dizgraţia PSD.

Gigel Stirbu“Un scenariu din ce în ce mai plauzibil! Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a căzut în dizgrația PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanța de amnistie, atât de dorită de Liviu Dragnea.

Este foarte probabil ca acesta să fie remaniat din funcție în urma moțiunii simple depuse împotriva lui, la care PSD va avea grijă să asigure voturile necesare pentru a o putea numi interimar pe Carmen Dan la Justiție, care să dea mult dorita AMNISTIE, pentru ocrotitorii ei.

Dacă se va da OUG pe amnistie, va fi un ,,frumos cadou” de 1 decembrie, în anul aniversării Centenarului”, a scris Ştirbu pe Facebook.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat miercuri că zilele lui Liviu Dragnea usnt numerate din fruntea Camerei Deputaţilor.

turcan-dragnea„Zilele lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor sunt numărate, coaliţia scârţâie din toate încheieturile, inclusiv votul de astăzi din Parlamentul României a arătat că soclul pe care se situează Liviu Dragnea în calitate de preşedinte al PSD se destramă de la o zi la alta. Ca atare, PNL solicită respingerea publică a acestui ministru incompetent numit Tudorel Toader, ca urmare a mesajelor primite astăzi în Parlamentul României”, a declarat Raluca Turcan la Parlament.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare