miercuri, mai 25, 2022

Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate la Mamaia

Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate la Mamaia

    În perioada 28-30 august 2015, va avea loc Școala Politica de Vară a Femeilor Social Democrate. Întrunirea se va organiza în Stațiunea Mamaia, la Hotel Phoenicia Holiday Resort.

ofsd
La eveniment vor participa femei parlamentari, europarlamentari, primari, consilieri, precum si reprezentante ale ONG-urilor, ale unor institutii centrale si locale, dar si reprezentanti mass-media. Din partea conducerii partidului, vor participa presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, presedintele interimar al OFSD, Viorica Dancila, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu.
In cadrul lucrarilor, se vor dezbate teme care preocupa femeile din PSD, referitoare la directiile principale de actiune ale PSD in etapa actuala, politici publice adoptate de Guvern cu privire la sustinerea familiei, a copilului si a persoanelor aflate in dificultate si care au fost cuprinse in “Pactul pentru Demnitatea Femeii”, necesitatea crearii unei atitudini civice prompte fata de fenomenele violentei, abuzului si violului, propuneri privind inasprirea legislatiei impotriva celor care comit asemenea fapte.
In finalul cursurilor Scolii Politice de Vara a Femeilor Social Democrate se va adopta o Rezolutie cu privire la implicarea si sustinerea femeilor din partid la alegerile locale si generale ce vor avea loc in anul 2016.

Gorjul reprezentat de o delegație de patru persoane conduse de Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin și de către deputata de Gorj, Camelia Khraibani

   La cursurilor Școlii Politice de Vară a Femeilor Social Democrate vor participa și patru reprezentante din județul Gorj.Delegația este condusă de Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Gorj, Elvira Şarapatin și de către deputata de Gorj, Camelia Khraibani.

Conflictul între Şarapatin și Khraibani stins la ceas de seară!

khraibanisarapatin

Se pare că lucrurile intră în normal în ceea ce privește conflictul care ar fi existat între cele două reprezentate din Gorj ale PSD.Din informațiile pe care le avem, aseară au luat cina împreună și au pregătit o poziție comună.

Conflictul s-a stins în momentul în care Elvira Şarapatin a înțeles că pe deputatul, Camelia Khraibani nu o interesează poziția de Preşedintă a Organizaţiei de Femei a PSD Gorj și mai ales că Președinta OF a PSD Gorj nu are nicio șansă să primească vreun loc eligibil la parlamentare….deci nu o să aibă pe ce să nu se înțeleagă!

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner