luni, octombrie 2, 2023

Sebastian Burduja: Angajăm experți IT în taskforce-ul pentru transformarea digitală a României

Despre celebrul taskforce pentru transformarea digitală a României știți deja, s-a vorbit mult la momentul respectiv. Echipa funcționează și, după cum am mai spus public și cu alte ocazii, câțiva colegi nu au trecut de perioada de probă, asa că facem din nou angajări, anunță ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja. 
”Dacă ținem cont că este o structură nouă și diferită de sistemul public, e normal să existe ajustări pe parcurs. Mai ales că presiunea pe aceasta echipă este foarte mare și avem nevoie de oameni buni, care să livreze. Așadar, recrutăm 6 specialiști în cadrul Grupului Operativ pentru Implementarea și Monitorizarea Reformelor și Investițiilor privind Transformarea Digitală – Task Force: 1 post de manager, 2 de administratori baze de date, 2 de ingineri de sistem în informatică (specialiști în interoperabilitate) și 1 manager analiză de business”, spune ministrul.
 Principalele obiective ale acestei echipe sunt monitorizarea implementării reformelor și investițiilor în cadrul PNRR, dezvoltarea sistemelor de management al performanței proiectelor, dar și dezvoltarea instrumentelor pentru implementarea politicilor în domeniul său de activitate.
”Îmi doresc să avem în echipa oameni foarte buni, cu energie și dorința de a schimba România în bine. Știu că administrația publică nu este cea mai tentantă pentru specialiștii în IT, dar sigur există oameni care vor să se alăture în această mare provocare. Trebuie doar să îi găsim. Vă rog să dați sfoară în țară, să distribuiți anunțul și să căutăm împreună cei mai buni oameni. Bonus: echipa actuală e foarte cool și foarte profi. Haideți în echipă!”, mai spune Burduja.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner