Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, la sărbătorirea a 74 de ani de la înființarea Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC)

Secretarul de stat al  Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu, a participat la sărbătorirea a 74 de ani de la înființarea Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC) alături de actori, regizori, scenografi, coregrafi, studenți și membri ai corpului diplomatic acreditat în România.
UNATC a implementat anul trecut un amplu proiect de educație prin teatru în Republica Moldova, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.
Proiectul „Educație fără granițe. Teatru și film pentru mari și mici”, s-a adresat elevilor, studenților și profesorilor din Republica Moldova și s-a fundamentat pe rădăcina culturală, istorică și lingvistică România – Republica Moldova.
Cu ocazia evenimentului aniversar, Senatul UNATC , i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa, regizorului și scenaristului Nae Caranfil.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare