luni, iunie 27, 2022

Secretarul general-adjunct al PSD spune că există voci din partid care vor să organizeze un miting

Codrin Ștefănescu a vorbit pentru RTV că există lideri din teritoriu care cer organizarea unui miting pro-PSD.

„Există în mijlocul partidului nostru o idee pe care eu o susţin, aceea de a mai face şi noi un miting în această toamnă, mult mai mare decât cel de data trecută, pentru că asta este din ce în ce mai mult o cerere din teritoriu, cei care ne votează, ne simpatizează şi sunt membri de partid ne cer acest lucru.

Miting PSD      Să vadă încă o dată toată lumea forţa pe care poporul român care este la urne şi vrea ceva şi ne-a cerut ceva să facem şi noi facem exact ce ne-au cerut ei. Urmează ca la sfârşitul acestei luni să discutăm cu toţi colegii noştri şi să vedem dacă sunt de acord să facem lucru ăsta.

În spaţiul virtual, pe site-urile televiziunilor, comentariile sunt în proporţie de 90% împotriva implicării Opoziţiei care trebuie să îşi asume aceste violenţe şi domnul Barna de la USR şi Tomac şi, în mod special, domnul Cioloş care a încercat să se urce cu bocancii pe aceste manifestări şi pe aceste violenţe pentru a-şi lansa şi candidatura de acolo din piaţă.

Aşteptăm noi toţi cu maxim interes ca doamna prim-ministru, după ce primeşte raportul SRI, să facă câteva anunţuri în spaţiul public legate de acest raport şi ce informări a primit”, a spus Codrin Ştefănescu, la RTV.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner