Sector 3: Peste 6.000 de elevi vor beneficia de programul ‘Şcoală după şcoală’

Consiliul Local Sector 3 a aprobat, în şedinţa de joi, derularea programului ‘Şcoală după şcoală’ în 25 de unităţi de învăţământ, pentru peste 6.000 de elevi, în anul şcolar 2023 – 2024.

Conform actului normativ, din bugetul local se va asigura plata hranei, contractată prin unitatea de achiziţii centralizate constituite la nivelul Sectorului 3, a resursei umane implicate în program şi a materialelor cu caracter funcţional necesare desfăşurării activităţii în condiţii optime.

Plata asigurării hranei se va face în limita a maxim 30 de lei cu TVA/meniu/elev/zi de prezenţă. Materialele cu caracter funcţional necesare desfăşurării activităţii se ridică la maxim 200 de lei/elev înscris/an.

Actul normativ mai prevede plata unor programe la nivel de unitate de învăţământ de educaţie antidrog şi antibullying realizate cu specialişti în domeniu, în limita a 10.000 de lei pe an/unitate de învăţământ.

Primăria Sectorului 3 va asigura unităţilor de învăţământ accesul zilnic al elevilor din programul ‘Şcoală după şcoală’ la terenuri de sport şi spaţii de recreere în aer liber. În acest sens, autoritatea locală va asigura, conform unui orar agreat cu unităţile de învăţământ, transportul elevilor, paza şi curăţenia spaţiilor puse la dispoziţia elevilor.

Sursa: PRESSONLINE

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare