Sectorul 6: „Parcare de 2.500 mp care aduce la fel de mulți mulți bani Sectorului 6 decât o ditamai piața de 10.000 mp?”

Primăria Sectorului 6 anunță că o parcare de 2.500 mp nu poate aduce la fel de mulți mulți bani Sectorului decât o piața de 10.000 mp. Primarul spune că este în litigii de 2 ani dar va avea câștig de cauză în instanță.
„Când am venit primar, în 2020, firma care a pus mana pe 30 de ani pe Piața Drumul Taberei plătea primăriei o sumă de cca. 3000 de euro pe lună.
După ce i-am luat la bani mărunți, plătește cca. 12.000 pe lună,cu 10k mai mult. Dar tot o nimica toatăm praful de pe tobă, ei doar de o o shaormărie iau cca. 3000 de ruro pe lună.
Parcarea încasează venituri de cca. 12.000 euro pe lună.
Și da, suntem în procese în justiție cu ei de peste doi ani și jumătate. Ne vom lua piața înapoi pentru că noi ne apărăm cu adevărat, nu simulăm.
Și-au luat mari firme de avocatură, platite din banii noștri, care ar fi trebuit să vină în bugetul Sectorului 6, dar am încredere că vom dovedi adevărul!
De curând am câștigat în instanță un proces prin care am luat înapoi coșmeliile acelea infecte unde vara se vând pepeni și vom demola acele construcții improvizate, ilegale.
Da, iar acestă situație nu este singulară. Începem să câștigăm multe procese în instanță pentru fel și fel de spații comerciale date unor baieți deștepti pe 25 – 40 de ani pe praful de pe tobă.
De exemplu, la Chilia Veche am mai câștigat un proces și urmează altele. Vom dărâma coșmeliile acelea insalubre, vom ameneja și civila în continuare spațiul public.
De aceea am desființat vechea Administrație a Piețelor, pentru că era multă corupție.
De aceea am înființat noua Admnistrație Comercială, pentru a reintra în posesia activelor Sectorului 6, pentru a aduce bani la buget pentru investiții, pentru a elimina intermediarii (ceea ce am făcut și facem), pentru a licita spațiile comerciale transparent!
Nu pot să vă spun exact când vom câștiga războiul, să primim piața înapoi, am câștigat bătălii intermediare, acum se fac expertize și recursuri peste recursuri la diferitele procese pe care le avem (nu este doar un singur proces).
Am nevoie doar de timp și de încrederea dumneavoastră și vom reciviliza tot”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare