Şeful cancelariei prefectului de Vrancea, fără funcție, după ce și-a bătut un coleg

Cătălin Răducanu, director al cancelariei prefectului judeţului Vrancea Nicuşor Halici, a rămas fără funcţie după și-a bătut un coleg într-un club din Focşani.

Prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, a cerut demisia directorului cancelariei sale, Cătălin Răducanu, după ce acesta s-a bătut cu Dragoş Bârlădeanu, un amic din copilărie şi coleg din PSD, într-un club din Focşani, potrivit News.ro.

Incidentul a fost făcut public printr-un mesaj pe Facebook chiar de către unul dintre protagonişti.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte si Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toata lumea!”, a scris, pe Facebook, Dragoş Bârlădeanu, fost deputat PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare