Șeful Pentagonului, internat la Terapie Intensivă

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, care a fost diagnosticat recent cu cancer de prostată, a fost ”internat la terapie intensivă” în cadrul spitalizării sale pentru o problemă ”urgentă” la vezica urinară, a anunţat duminică seară Pentagonul, relatează Agerpres, citând AFP, scrie cotidianul.ro.

”În această seară, după o serie de teste şi evaluări, secretarul a fost internat în unitatea de terapie intensivă a Centrului medical militar naţional Walter Reed pentru îngrijiri şi o supraveghere atentă”, indică un comunicat al Departamentului Apărării american.

Oficialul american a fost operat recent. El a fost spitalizat duminică la Centrului medical militar naţional Walter Reed şi a transferat funcţiile biroului său secretarului adjunct al apărării Kathleen Hicks.

Într-o conferinţă de presă la 1 februarie, secretarul apărării american şi-a cerut scuze pentru că a ţinut secret că suferă de cancer, problemă care a stârnit o mare controversă în ţară. În plin an electoral şi în timp ce SUA urmăresc îndeaproape conflictele din Ucraina şi Fâşia Gaza, Austin a fost operat şi internat de două ori în decembrie şi ianuarie fără ca preşedintele Joe Biden să ştie ceva despre asta.

De această dată, Pentagonul a comunicat cu promptitudine despre noua sa internare, presa fiind anunţată la aproximativ două ore după plecarea sa la spital.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare