Semnal de alarmă: ”despre ororile mandatului unui preşedinte etilic” – George Maior și-a dorit o colaborare între SRI și Realitatea TV!!!

maior sri

Profesorul Dan Voiculesc, preşedinte fondator al Partidului Conservator trage un semnal de alarmă pe blogul său despre “ororile mandatului unui preşedinte etilic”.  

  • Voiculescu atrage atenţia mai exact asupra faptului semnalat recent de senatorul Claudiu Manda conform căruia fostul şef al SRI, George Maior şi-a dorit o colaborare între SRI şi Realitatea TV.

“În orice țară în care “statul de drept” reprezintă o valoare autentică, nu un slogan golit de conținut, știrea despre încercarea unui director SRI de a controla o instituție de presă ar fi generat un veritabil cutremur politic și instituțional.

Voiculescu DanCele trei puteri fundamentale ale statului nu ar fi întârziat să condamne un asemenea abuz.

În România însă, cu excepția notabilă a câtorva instituții de presă, reacțiile sunt aproape inexistente, deși dezvăluirea Președintelui Comisiei parlamentare de control asupra SRI este de-a dreptul stupefiantă: “George Maior și-a dorit o colaborare între SRI și Realitatea TV”!!! În ce calitate și în ce scop își dorea directorul unui serviciu de informații să colaboreze cu o televiziune particulară? Și ce s-a întâmplat după refuzul acelei colaborări? Realitatea TV a fost…”, a arătat Dan Voiculescu.