sâmbătă, iunie 10, 2023

Senator Claudiu Târziu (co-preşedinte AUR): Demiterea ministrului Bode, o urgenţă naţională

Senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR, scrie pe Facebook, în contextul tragediei cu uciderea unei fetiţe pe trecerea de pietoni de către un poliţist vitezoman şi lipsa de reacţie a conducerii MAI, că demiterea ministrului de resort, Lucian Bode, a devenit o „urgenţă naţională”.

„Iresponsabilul Bode în fruntea MAI este un pericol la adresa siguranţei cetăţenilor români. Demiterea sa este o urgenţă naţională!”, scrie Târziu.

La rândul său, parlamentarul Emanuel Ungureanu (USR) scrie: „Un individ dement în haine de polițist a omorât o fetiță de 12 ani și a verificat dacă trăiește…cu piciorul. Polițistul ucigaș din culpă a fost introdus în Poliție fără o evaluare psihologică, fără să fi făcut Școala de Poliție. A cui pilă este? Când lovești un câine, te apleci, nu dai cu piciorul. Când lovești un pui de om îi dai cu piciorul? Acest dement nu are calitatea de om. Revoltă e puțin spus ce simt ca tată de fată de 12 ani. Poliția din România este la pământ, pregătirea polițiștilor este catastrofală. Ministrul de Interne Bode se ascunde după epoleți…”.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner