sâmbătă, iunie 10, 2023

Senator PNL – Scrisoare deschisă către Iohannis și Cîțu: Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită!

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a publicat pe pagina sa de socializare o scrisoare deschisă către președintele Klaus Iohannis și liderul PNL Florin Cîțu.

”Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită! Vă rog să vă amintiți că românii ne-au ales pentru guvernarea și dezvoltarea României fără PSD! Orice înțelegere cu PSD înseamnă că puneți pe primul loc goana după putere și interesele personale.”, transmite Iordache în scrisoarea deschisă.

Iordache: Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită!

”Scrisoare deschisă
Domnilor Klaus Iohannis, Președintele României și Florin Cîțu, președintele PNL

În numele gorjenilor vă rog să vă amintiți că ați jurat solemn să vă faceți datoria față de țară și față de cetățenii ei!

După ce a fost sacrificată economia și sănătatea tuturor pentru acapararea Partidului Național Liberal, sfidând toate regulile, l-ați desemnat în bătaie de joc pe Dacian Cioloș ca premier, prelungind criza politică într-o perioadă în care sute de români mureau în fiecare zi. Desemnarea lui Nicolae Ciucă, un premier fără majoritate parlamentară, forțând o alianță cu PSD, întrece orice limită! Vă rog să vă amintiți că românii ne-au ales pentru guvernarea și dezvoltarea României fără PSD! Orice înțelegere cu PSD înseamnă că puneți pe primul loc goana după putere și interesele personale.”, precizează senatorul liberal în Scrisoarea deschisă.

Mai mult decât atât, senatorul Iordache face un apel la Iohannis și Cîțu să oprească ”distrugerea țării”, să guverneze pentru oameni și să asculte ”strigătul disperat al județelor sufocate de criză! Auziți Gorjul!”

”Fac un ultim apel colegial la dumneavoastră! Opriți distrugerea țării, guvernați pentru oameni! Ascultați strigătul disperat al județelor sufocate de criză! Auziți Gorjul!

Gorjenii au nevoie urgent de un plan de dezvoltare pe termen scurt și mediu! Aveți toți pe masă propunerea de proiect „Gorjul calamitat social și economic de decarbonare”!

Angajații Complexului Energetic Oltenia își strigă disperarea pentru că refuzați să le acordați dreptul la pensie anticipată, deși îl merită!

Gorjul este complet izolat de lipsa unui drum rapid, deși toate guvernele promit finanțarea unui astfel de proiect de peste 10 ani.

Ani de zile ați explicat românilor că PSD a distrus țara pentru clientela de partid, acum, pentru interese mârșave, vindeți pas cu pas viitorul oamenilor tocmai PSD-ului?!?! Inacceptabil! Eu nu voi fi parte la această trădare!”, încheie parlamentarul liberal.

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner