marți, mai 24, 2022

Senator PSD, Bogdan Matei: Dacă PSD ar fi făcut asemenea gafă o întreagă țară ar fi protestat!

Senator PSD, Bogdan Matei, susține că o adevărată poveste științifico-fantastică se întamplă în special la Sectorul 1 din București,fiind una dintre cele mai bogate primării de sector, iar miza pentru cei de la USR este la fel de fantastică.

„Spun în special pentru că și în restul țării alegerile par să fi avut de această dată un demers cel puțin anormal în ceea ce privește transparența și corectitudinea numărării voturilor. Revenind la Sectorul 1 ,imaginile apărute în spațiul public dovedesc clar fraudarea numărării voturilor.Nu este clar că acesta este motivul pentru care nu se dorește renumărarea?

Dacă ar fi contemporan cu noi Caragiale, cred că ar scoate la minut, câte un pamflet, referitor la politica făcută de flămânzii din USR de astăzi.
Dacă PSD ar fi făcut asemenea gafă o întreagă țară ar fi protestat! De ce este permis celor de la putere să acționeze #noapteacahoții?
#jospenalii spun cei de la USR! Să aplicăm acest slogan dragi cetățeni,nu doar să consumăm tușul pentru a-l scrie pe afișele electorale!
#Româniatrezeștete”, se arată pe pagina de Facebook a lui Bogdan Matei.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner