Senatorul Diana Şoşoacă: Aflu că se discută deja despre fraudarea rezultatului alegerilor; anunţ de pe acum că vor avea dosare penale şi vor înfunda puşcăria toţi cei care vor încerca, prin diferite mijloace, să modifice rezultatele

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a discutat la BZI LIVE astăzi, 19 aprilie 2024, despre cele mai importante subiecte ale momentului. Liderul S.O.S. România i-a avertizat pe cei care vor să fraudeze alegerile locale și europarlamentare că vor primi dosare penale, scrie bzi.ro.

„Anunţ în mod oficial faptul că toţi reprezentanţii din secţiile de votare şi responsabilii proceselor electorale care vor încerca fraudarea alegerilor vor răspunde în faţa justiţiei pentru că Partidul S.O.S. România le va întocmi tuturor dosare penale şi îi va acţiona în justiţie solicitându-le despăgubiri de milioane de euro. De asemenea, Partidul S.O.S. România va solicita ca administraţiile locale să fie cercetate de Corpurile de Control, de Parchetele naţionale şi de Parchetul European în ceea ce priveşte cheltuirea bugetelor, inclusiv cu verificarea fondurilor europene cheltuite, urmând a se face şi verificarea averilor tuturor aleşilor locali şi a familiilor lor. Le atrag atenţia celor care se pregătesc să fure voturi şi să falsifice rezultatul democratic al alegerilor din acest an că vor avea dosare penale şi vor plăti conform legii pentru infracţiunile pe care le vor comite”, a transmis Diana Șoșoacă.

Senatorul de Iași a afirmat că pedepsele pentru infracţiunile electorale sunt serioase. Diana Șoșoacă dorește ca românii să voteze conform conștiinței și opiniei libere.

„Am făcut acest anunţ că un avertisment deoarece am aflat că se pregăteşte fraudarea alegerilor atât la alegerile locale, cât şi la cele europarlamentare, precum şi la alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an. Voi avea grijă ca toţi cei implicaţi în fraude electorale să fie aduşi în faţa justiţiei, iar pedepsele pentru infracţiunile electorale sunt serioase. Mesajul meu pentru cei implicaţi în asemenea scheme de fraudare este unul foarte clar: opriţi-vă şi nu vă jucaţi cu legea! Dosarele penale făcute celor care fraudează alegerile, de la cel mai de jos nivel până la eşantioanele superioare ale puterii, nu vor dispărea, ci îşi vor urma cursul, iar cei vinovaţi vor plăti. De aceea, îi încurajez pe cei care au fost atraşi în schemele de fraudare să se retragă imediat din aceste infracţiuni şi să nu îşi rişte libertatea. Nu va exista milă şi negociere pentru iertarea celor vinovaţi: toţi cei care falsifică sau fură voturi vor ajunge la puşcărie! Lăsaţi românii să voteze conform conştiinţei şi opţiunii lor libere! Nu mai furaţi alegerile, pentru că de data aceasta nu veţi mai scăpa! Luaţi labele de pe voturile românilor!”, a conchis Diana Șoșoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare