Senatorul Diana Şoşoacă: „Se pregăteşte fraudarea alegerilor din România; solicităm filmarea întregului proces electoral!”

„În urma scrisorii mele deschise trimise către ONU, cu privire la Rezoluția împotriva Serbiei, în cazul conflictului de la Srebrenica din 1995, a început o amplă dezbatere la nivel internațional, iar presa din Serbia și multe alte state a promovat scrisoarea subsemnatei, unică la nivel internațional. În urma acestor discuții s-au propus două amendamente care au schimbat cursul Rezoluției, astfel că Serbia nu a mai fost acuzată de genocid, ci s-a dispus o zi de comemorare a morților de la Srebrenica, fără să culpabilizeze vreo etnie”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România.

„Ceea ce a fost cel mai mizerabil pentru noi românii, a fost faptul că România a votat pentru adoptarea Rezoluției, deși acest lucru înseamnă cea de a doua trădare a României față de Serbia, singurul vecin cu care nu am avut conflict armat și cu care ne-am înțeles și ajutat de-a lungul sutelor de ani. Evident că Serbia a reacționat, iar sârbii au menționat că România i-a trădat a doua oară, după ce în 1999 în noaptea de Paște România a permis survolarea spațiului aerian de către avioanele NATO/USA pentru a bombarda oameni nevinovați în Serbia și a-i omorî cu bombe pe care scria Happy Easter/ Paște Fericit.

Criminalii de la NATO/SUA în frunte cu criminalii României și trădătorii mizerabili pe care i-a avut România de 34 de ani, au acționat împotriva intereselor și sentimentelor poporului român și, în calitate de Senator al României și Președinte al Partidului S.O.S. România, unicul partid naționalist patriotic român, pot afirma cu tărie că niciunul din Președinții și Guvernele României nu au fost legitime, alegerile fiind fraudate. Votul românilor a fost furat de către grupul infracțional organizat format din PSD-PNL-UDMR cu ajutorul celorlalte partide guvernamentale și parlamentare, prin intermediul primarilor lor și cu ajutorul unor găști infracționale din serviciile secrete române, la solicitarea unor servicii secrete străine, cu implicarea majoră a USA în politica internă și ulterior a Bruxelles-ului.

Acuz toate aceste găști infracționale de interese obscure împotriva poporului român, acționând împotriva intereselor României, pentru dezintegrarea țării noastre și alungarea românilor din țara lor, plus instigarea la ură împotriva vecinilor noștri și fraudarea alegerilor din 1990 până în prezent.

Ca urmare, niciunul dintre conducătorii României, președinți și miniștri, reprezentanți ai României la diverse organizații internaționale, nu au fost legitimați de către poporul român, toate actele semnate de aceștia fiind întocmite de persoane care au falsificat votul românilor. Ceea ce nu îi absolvă de infracțiunea de Înaltă trădare!

Asigur Serbia că românii nu i-au trădat și că nu recunoaștem actele de samavolnicie pe care România prin reprezentanții ei falsi, impostori și infractori, le-a semnat. Asigurăm Serbia de aceeași fraternitate care ne-a caracterizat de-a lungul secolelor, iar noi, românii, vom readuce cât de curând dreptatea în zona Balcanilor, prin eliberarea de sub jugul americanoid și al intereselor grupurilor infracționale europene și nu numai.

Îi acuz  pe președintele României, Klaus Werner Johannis, premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Robert Simonis, precum și toți miniștrii și reprezentanții României la organizațiile internaționale, de înaltă trădare și fraudarea alegerilor. Acuz actuala putere de constituirea de grup infracțional organizat pentru fraudarea alegerilor din România din acest an, cu complicitatea serviciilor secrete străine și a reprezentanților americanilor de pe teritoriul României, ai Israelului și la solicitarea conducerii UE și solicit întregii lumi să ia act de poziția unui Senator al României care solicită ajutor pentru apărarea voturilor din România. Se pregătește cea mai mare fraudă electorală din ultima sută de ani!  România este sub ocupația trupelor americane și NATO, și sub influența conducerii Israelului, iar aceștia solicită prelungirea agoniei României cu aceeași putere trădătoare de la București.

Solicităm filmarea întregului proces electoral și anunțăm întreaga lume că actuala putere din România nu reprezintă poporul român! Nici un act semnat, nici un vot al acestora nu reprezintă România!”, scrie Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare