Senatorul Diana Şoşoacă: Europa este ameninţată, pe lângă război, şi de imigraţia ilegală

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a discutat la BZI LIVE despre cele mai importante subiecte ale momentului. Președintele S.O.S. România a afirmat că problema gravei a Europei este imigrația ilegală, scrie bzi.ro.

„Pericolul Europei, pe lângă război, e imigraţia ilegală. Partidele naţionaliste din Germania conştientizează pericolul războiului, dar nu au voie să spună nimic. În Parlamentul Germaniei nu ai voie să contrazici opinia oficială. Acolo mi s-a comunicat că ar fi foarte bine dacă nu aş face emisiunea la BZI, că e posibil să nu mai decolez. Noi circulam cu paşaport diplomatic. A trebuit să dureze o jumătate de oră până să trec, a fost un control, am tăcut, i-am lăsat în pace, n-am avut nicio reacţie, i-am lăsat să-şi facă jocul. Când am ajuns în Parlament acolo e foarte securizat. M-au înconjurat vreo 5, mi-au zis să nu folosesc telefonul. Mi s-a spus că sunt pericolul public nr. 1 peste tot. La nivelul UE sunt discuţii cum facem să o oprim pe Șoșoacă să intre în PE. Amendamentul Șoșoacă a fost iniţiat de un USR-ist de la noi, la solicitarea Ursulei von der Leyen. Am înţeles că Ciolacu cu PSD discută cu avocaţi cum să oprească S.O.S. România să-l dizolve, distrugă.

Europa se pregăteşte de război şi invazia imigranților. Am militat pentru memoriu de pace, au înţeles toţi care-i pericolul. De ce faci bază militară aici? Să provoci Rusia să atace România? La noi cad bombele, de ce nu fac în SUA? Ne apără NATO, suntem țară membră, dar de ce provoci? În momentul ăla Rusia s-ar putea să reacţioneze, nu mă interesează cine e de vină, România va deveni un teatru de război. Va ajunge ca Palestina. De ce să moară copiii noştri, bărbaţii voştri, fraţii noştri, tații, bunicii? Mai au tupeu instituţiile statului român să-i cheme la raport pe românii din Diaspora. După ce-au întreţinut ţara asta tu-i chemi să moară pentru ea? De ce nu te duci tu Ciolacu? De ce sunt făcută rusofila şi putinistă că-mi doresc pace? Toţi ceilalţi atunci îşi doresc război, asta înţeleg. Eu vreau pace, mă duc peste tot, fac memorii, scriu tuturor şi eu sunt făcută rusofila că îmi doresc pace. Ruşii și Putin îşi doresc şi ei pacea. E mai bine să-mi doresc război? Să-i pup pe americani şi să le spun bravo? E cineva care-şi doreşte război? Știe cineva ce înseamnă armă nucleară? Doar câţiva miliardari au buncăre în România. Nu mai rămâne nimic din tine, nici nu mai simţi momentul morţii. Suntem în pragul războiului, nu va mai duceţi după prostiile astea. Iovanovici e nume sârbesc, nu rusesc. Sunteţi o ruşine pentru România cei care denigrează o femeie”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare