Senatorul Diana Şoşoacă, în Parlament: Măi trădătorilor de neam şi ţară, azi era Ziua de comemorare a martirilor români ucişi în temniţele comuniste, nu de solidaritate şi prietenie cu Israel; în Israel se arborează vreodată steagul României în Parlamentul lor sau se marchează Ziua Naţională a României? Am ajuns sclavii acestei ţări?

Senatoarea Diana Şoşoacă, liderul SOS România, a declarat, marţi, la şedinţa comună a Parlamentului dedicată Zilei solidarităţii şi prieteniei dintre România şi Statul Israel, că trebuia comemorată Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste şi a acuzat Legislativul de „trădarea” poporului român şi a intereselor ţării noastre, scrie Agerpres.

„Astăzi trebuia, în primul rând, să comemorăm, conform Legii 127 din 2017, Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste. În timp ce noi am salvat peste 400.000 de evrei în cel de-al Doilea Război Mondial, iudeo-bolşevicii au omorât peste 800.000 de români din temniţele comuniste. Cum este posibil ca dumneavoastră, Parlamentul României, să trădaţi poporul român şi interesele ţării noastre? Unde s-a mai văzut? Există cumva principiul de reciprocitate între România şi Israel astfel încât astăzi sau de 1 Decembrie sau în orice altă zi să se arboreze steagul României şi întregul Israel să celebreze România şi poporul român? Sau am ajuns sclavi în ţara noastră?”, a spus Şoşoacă.

Ea a susţinut că România are obligatorie Istoria evreilor, în schimb Israelul nu are obligatoriu Istoria românilor.

„Avem Zi naţională a Israelului în România, deşi, atenţie, noi am recunoscut Statul Israel în 11 iunie 1948. De ce a trebuit să instituiţi pe 14 mai când este ziua celor care au fost omorâţi în temniţele comuniste? Ruşine Parlamentul României!”, a mai spus Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare