Senatorul Diana Şoşoacă: SOS România nu e un partid extremist; nu noi am omorât 65.000 de români şi i-am aruncat în saci negri de plastic în pandemie, nu noi am vaccinat românii cu seruri care omoară ci ei, nu noi am băgat România în faliment şi am jefuit-o timp de 34 de ani ci ei, cei aflaţi acum la putere şi care se dau europeni

Senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România, care alături de Luis Lazarus a obţinut mandat în Parlamentul European, spune că formaţiunea sa nu este nicidecum extremistă şi nu poate fi acuzată de situaţia extrem de gravă în care se găseşte acum România şi poporul român.

„La alegeri mă aşteptam la un rezultat mult mai mare pentru noi pentru că avem o numărătoare paralelă, atât din diaspora cât şi din ţară. Din păcate, extremismul partidelor de guvernare PSD-PNL, nu noi suntem un partid extremist, nu noi am omorât 65.000 de români şi i-am aruncat în saci negri de plastic, nu noi am vaccinat românii cu seruri care omoară ci ei, nu noi am băgat România în faliment şi am jefuit-o timp de 34 de ani ci ei, România are 63% datorie din PIB. S-a furat şi se fură şi acum. România este o ţară furată de 34 de ani, o ţară băgată în datorii şi lăsată de izbelişte. Conform numărătorii noastre paralele, a proceselor verbale pe care le am din Diaspora, SOS România a câştigat alegerile din diaspora. Avem peste 36% în diaspora şi le mulţumesc românilor din afara graniţelor ţării care ne-au votat”, a spus Diana Şoşoacă într-o intervenţie tv.

Ea a menţionat că va fi vovea poporului român în PE.

„În PE, România va avea din nou voce. SOS România, alături de alte voci naţionaliste din PE, va ridica întreaga Europă la luptă împotriva extremiştilor globalişti-neomarxişti aflaţi la putere care au ca plan desfiinţarea naţiunilor, aplatizarea lor, desfiinţarea cetăţeniilor naţionale şi uniformizarea în una singură. Mai presus de Constituţia României nu există decât Dumnezeu, vom reda demnitatea şi mândria de a fi român în PE. Nu este exclus să avem un nou grup parlamentar în PE la care să ne afiliem”, a spus aceasta.

Ea a subliniat că va fi prezentă şi la Bruxelles dar şi în ţară şi va încerca să impună respectarea legii peste tot.

„Frauda de la Bucureşti, cu Nicuşor Dan având un scor pe care nu avea de unde să-l obţină, acest reprezentant al LGBT-ului, e clar că altcineva îl vrea de fapt pe acesta preşedinte, dar asta nu se va întâmpla căci noi ne vom opune cu toate forţele”, a comentat Diana Şoşoacă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare