Senatorul Diana Şoşoacă: Televiziunile mainstream duc o campanie furibundă împotriva mea şi a partidului SOS România; nu vom abandona lupta

„Televiziunile mainstream desfășoară o campanie furibundă împotriva Partidului S.O.S. România și a președintelui acestuia, senatorul av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, prin intermediul unui personaj exclus din partid”, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii politice.

„Îi asigurăm pe cetățenii României că Partidul S.O.S. România luptă în continuare împotriva actualei puteri formată din partidele nocive PSD și PNL. Nu intenționăm să intrăm în zona cancan-ului, întrucât cetățenii si-au pus speranțele în noi. Nu vom trăda cauza sfântă a românilor care cred în buna credință a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă.

De aceea, Partidul S.O.S. România va participa la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie și nu dorește să își consume energiile pe inepțiile unui frustrat. Avem încredere in Poliția Română și în justiție că își vor face datoria în ceea ce îl privește pe acest fost membru al Partidului S.O.S. România”, se arată în comunicat.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare