Senatorul Diana Şoşoacă, despre alegeri: „Nu pot fi comasate. Nu poți trece peste dreptul omului de a alege”

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a discutat la BZI LIVE despre comasarea alegerilor. Liderul S.O.S. România a menționat că această decizie este neconstituțională din cauza faptului că se încalcă Cartea Europeană și Electorală, scrie bzi.ro.

„Alegerile nu pot fi comasate, dar se face un scandal extrem de mare pentru că sunt prea multe alegeri şi ar costa foarte mult. Decizia CCR menţionează că un astfel de argument nu poate sta în fața încălcării Constituției şi al Cărţii Europene, Cărții Electorale şi a deciziilor CCR care menţionează clar că nu poţi trece peste dreptul omului de a alege. Sunt europarlamentare cu locale, au nevoie ca în Parlamentul European să nu ajungă partidul naţionalist important cu foarte mulţi profesionişti. Este o solicitare ce vine de la Comisia Europeană. Discursurile lui Iohannis, Ciucă, Ursula, Ciolacu trebuie să nu se dea crezare partidelor extremiste. Cel care îşi doreşte independența, suveranitatea este putinist, în ideea lor. Sondajele sunt cu totul altele. L-au pus pe Geoană, dar el are 1,7 la sută. Nu-l doreşte nimeni pe unul care a condus NATO şi care a distrus liniştea în Europa. Ciorba reîncălzită nu are acelaşi gust. A avut posibilitatea, dar a greşit. Aştept de la un om politic altceva. Nu are ce să caute, mai ales dacă ne uităm la afacerile soţiei lui. O să spunem despre toate, avem muniţie. Îi provoc pe toţi 1 la 1 cu mine la TV. Să văd dacă vor face faţă întrebărilor şi dovezilor. Voi spune despre toţi absolut tot adevărul. Diana Șoșoacă nu este pe locul 3, ea este pe primul loc. S-au trezit dintr-o dată că sunt preferată românilor”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a transmis că actuala conducere este interesată de alegerile locale pentru că jocurile politice trebuie făcute în continuare.

„Eu nu sunt perfectă, mă simt bine în pielea mea. M-am acomodat cu mine, am probleme de sănătate, sunt un om vulcanic, dar de cele mai multe ori merg pe linia diplomaţiei. Eu m-am întâlnit cu partide parlamentare din alte ţări, am fost şi am reuşit să se recunoască în Serbia că nu sunt respectate drepturile românilor. Când mă duc la invitaţii la ambasade mă întâlnesc cu ambasadori din toată lumea. Discut şi aflu informaţii. S-au trezit că vine din urmă ceva, şi-au pus oamenii pe urmele noastre şi au început să vadă ce evenimente a făcut partidul S.O.S. România şi ce oameni are. Scorurile sunt altele, mari. PNL nu mai are nicio şansă să intre în Parlament, doar dacă fuzionează cu PSD sau intră pe locurile PSD. USR nu mai trece pragul. Atunci iar s-au dus şi s-au unit cu Forţa Dreptei şi PMP. Ştiţi câtă lume din PMP mă contactează? Ei râd şi spun că nu se pot asocia cu USR. Este un scandal imens. Orban în pandemie fuma trabuc în timp ce oamenii erau amendaţi. Ei vor să-i facă pe primari, ei sunt interesaţi doar de locale. Acolo se dau șpaga, uleiul, zahărul şi făina. Ei nu sunt interesaţi de alte alegeri. Pe ei îi interesează să-şi ia mandatul de primar şi să-şi facă jocurile în continuare. Cum îi faci pe ăştia să se implice în europarlamentare? S-a cerut 500.000 euro pe judeţ pntru campanie electorală, de PSD. Eu când aud sumele astea mă mir. La mainstream e 10.000 euro minutul. Poate vine un miliardar şi i se face milă de ţara asta şi ne donează. Dacă reuşim să avem cei mai mulţi eurodeputaţi, în momentul ăla se schimbă polii de putere în UE şi tot ce înseamnă mişcarea Ursula von der Leyen. Va cădea şi atunci se va reconstrui o Europă a naţiunilor, România îşi va recăpăta bunurile furate, dobânzile şi vom fi trataţi la egal cu celelalte țări”, a menționat senatorul de Iași.

De asemenea, Diana Șoșoacă afirmă că pentru a reclădi România sunt necesari oameni care vor bate cu pumnul în masă.

„Avem nevoie de oameni care vor bate cu pumnul în masă. CCR a spus că nu poţi uni pentru că ai atâtea formulare. Una e să am europarlamentarele, durează 2 minute, la 5 formulare stau peste 10 minute. Avem oameni analfabeți, mai ales la ţară. Suntem unicul partid reprezentantiv pentru lupta naționalistă. Franţa nu va renunţa la naţiunea lor. Germania niciodată. Ele îşi vor statul lor naţionalist, naţiunea lor. Ce e în pericol acum cu această grupare de nebuni care distrug tot ce înseamnă naţiune, stat. Au murit oameni pentru a crea statul român, ca să ce? Eu vă garantez că atunci când trădătorii de neam şi ţara vor dispune comasarea alegerilor eu am pregătite acţiunile penale, civile şi administrative împotriva lor. Este o încălcare a legii, este o infracţiune în concurs şi vor trebui să răspundă. Ar trebuie să le fie frică de Șoșoacă şi S.O.S. România. Ni s-a atacat de hackeri site-ul, dar ei nu știu că baza de date a noastră nu e acolo. Nu avem banii partidelor parlamentare şi europarlamentare. De aia nu ne puteţi vedea la TV, deşi legea audiovizualului obligă ca atunci când vorbeşti de cineva să fie un om reprezentant al partidului. De ce dai într-un partid care nu contează şi într-o persoană care nu are procente? E invers, partidul e pericol pentru aceşti trădători şi sistem. S.O.S. România e un pericol la adresa trădătorilor de neam şi ţară, sistemului globalist. Noi ne dorim independență, suveranitate şi aşa cum spunea Avram Iancu, naţiunea fericită. Se poate face cu muncă, sacrificiu şi luptă”, a conchis președintele S.O.S. România.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare