luni, august 15, 2022

Senatorul Iordache(PNL), după o întâlnire de lucru de la ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene: Accesarea fondurilor europene, prioritară!

Așa cum am promis, astăzi a avut loc întâlnirea de lucru dintre directorul general din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Constantin Saragea, managerul public, Adrian Eugen Mărgărit, și delegația de la Gorj formată din membrii ai grupului de lucru pentru Tranziție Justă, constituit la nivelul Consiliului Județean Gorj, a precizat senatorul PNL Ion Iordache într-o postare de pe pagina sa de socializare.

Iordache fonduri intâlnireIordache: Schimbul de informații și colaborarea între instituții pot ajuta județul Gorj la întocmirea unei strategii eficiente, care să ducă la o dezvoltare accelerată a comunității noastre cu ajutorul fondurilor europene.

Parlamentarul a mai precizat în postarea de pe facebook, că Programul Operațional Tranziție Justă reprezintă o prioritate pentru toți și că va continua să facă demersuri pentru a se asigura că Gorjul nu va rata această șansă.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner