Senatorul Iordache(PNL Gorj) și Ludovic Orban – din nou împreună.Proiectul prezentat de Iordache: ”Forța Dreptei- Forța Gorjului” – semnat și de Orban

Iordache Orban

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a prezentat, luni, într-o conferință de presă, proiectul ”Forța Dreptei- Forța Gorjului”, semnat și de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Faptul că Ludovic Orban, liderul partidului de la guvernare, își asumă un program pentru Gorj este o premieră în politica din România, a comentat senatorul Iordache. Programul i-a fost prezentat și premierului Florin Cîțu.

Programul realizat de senatorul PNL Ion Iordache are 11 puncte iar unul dintre cele mai importante se referă la necesitatea lansării unui program guvernamental de finanțare a investițiilor special pentru județele afectate de procesul de decarbonare.

Reamintim ca același senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a anunțat în iunie că a obținut sprijin din partea președintelui Camerei Deputaților și lider al PNL, Ludovic Orban, pentru proiectul de lege privind reducerea vârstei de pensionare și recunoașterea condițiilor de muncă a angajaților Complexului Energetic Oltenia(CE Oltenia).

Senatorul Iordache(PNL Gorj) sprijinit de Orban în demersul său pentru reducerea vârstei de pensionare a angajaților CE Oltenia: Legea va fi votată miercuri în plenul Camerei Deputaților

Iordache: 𝐆𝐨𝐫𝐣𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞

”Astăzi am lansat programul pe care Gorjul îl așteaptă de 30 de ani! Am început prin a obține susținerea unuia dintre cei mai importanți oameni politici ai țării, președintele PNL, Ludovic Orban.

Este momentul ca toți parlamentarii, primarii, președintele Consiliului Județean și ceilalți gorjeni din administrația publică locală și centrală să-și conjuge eforturile pentru a implementa rapid un astfel de proiect.

Nu am pretenția că documentul prezentat este perfect și ar cuprinde toate nevoile județului, dar împreună putem aduce cele mai bune soluții.

Consider că este datoria mea față de gorjeni să ofer acest start și să creez condițiile în care să lucrăm împreună în slujba oamenilor care își pun speranța în noi.”, a transmis Iordache într-o postare pe facebook.

Iordache: 𝐆𝐨𝐫𝐣𝐮𝐥 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐞!