Sibiu: Două tinere rănite, după ce o maşină s-a răsturnat pe DN 1

Două fete de 17 şi 19 ani au fost transportate duminică seara la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN1, km 279, între Porumbacu de Jos şi Avrig, din cauza vitezei neadaptate la şoseaua udă, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

‘DN 1, km 279, între Porumbacu de Jos şi Avrig, pe fondul neadaptării vitezei la condiţii de carosabil umed, şoferul unui autoturism condus spre Sibiu a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două pasagere, două tinere în vârstă de 17, respectiv 19 ani, domiciliate în Colun, care au fost transportate la spital conştiente. Autoturismul era condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Scoreiu’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Cele două tinere au fost transportate la spitalul din municipiul Sibiu. Una a suferit un traumatism la o mână, iar cealaltă, la coloană şi bazin, potrivit reprezentanţilor Ambulanţei.

Sursa: PRESSONLINE