joi, februarie 22, 2024

Simion (AUR): Cristian Diaconescu, cu toate că din punct de vedere politic nu a făcut nişte alegeri inspirate, este un bun specialist

Liderul AUR, George Simion, a declarat, vineri seară, că discuţiile cu PMP, condus de Cristian Diaconescu, sunt din luna noiembrie 2021, iar acum este ”o ştire reîncălzită”, înaintea Congresului PMP.

Simion a mai precizat că Diaconescu este un bun specialist şi că îl interesează să aibă colaborare cu specialişti, astfel ca partidul său să ajungă la un scor electoral de 50 la sută. Preşedintele AUR a mai precizat că şi membri ai PSD şi PNL sunt bineveniţi în AUR.

Geoge Simion a declarat, vineri seară, la Antena 3, că poartă discuţii cu Cristian Diaconescu încă de anul trecut.

”Am purtat o discuţie, cred eu, de onoare, cu domnul Cristian Diaconescu care este foarte bun om pe Externe şi colaborarea este făcută din noiembrie. E o ştire reîncălzită înainte de Congresul, nu ştiu dacă statutar sau nu, pe care încearcă să îl facă domnul Eugen Tomac. Eu vorbesc cu domnul Diaconescu, care este preşedintele partidului. Dacă revine acest om (Eugen Tomac – n.r.) (…) nu vreau să am de-a face, ar fi o trădare faţă de electorat”, a declarat Simion.
Liderul AUR a mai declarat că este interesat de colaborarea cu ”specialiştii”.
”Domnul Cristian Diaconescu, cu toate că din punct de vedere politic nu a avut nişte decizii inspirate, este un bun specialist. Pe mină mă interesează să colaborez cu buni specialişti ai acestei ţări pentru că  e foarte greu ca noi, AUR, să luăm 50 la sută şi încercăm să identificăm în interiorul formaţiunilor actuale, oameni buni. Vor de la PSD şi PNL să vină la noi, sunt bineveniţi atâta timp cât respectă deciziile noastre”, a declarat George Simion.
Întrebat dacă a avut o discuţie cu Călin Georgescu despre suspendarea discuţiei privind  preşedinţia de onoare a AUR, George Simion a declarat că ”este decizia lui Călin Georgescu”.
”Eu sunt un om de onoare, mă ţin de cuvântul dat şi în faţa lui Călin Georgescu şi în faţa lui Claudiu Târziu şi în faţa lui Cristi Diaconescu şi a altor oameni. Este decizia lui Călin Georgescu pe care o respect. Eu am colaborat bine cu dumnealui şi cred că pe viitor vom colabora la fel de bine. Domnul Călin Georgescu a văzut că noi creştem în sondaje şi că putem deveni prima forţă politică a ţării şi a spus că nu vrea să facă rău în perioada asta şi să nu complicăm lucrurile. Noi avem un protest săptămâna viitoare la care vor veni mulţi oameni, avem mâine la Parlament o întâlnire cu 20 de parlamentari din 20 de state. Noi ne concentram şi vrem să facem lucruri bune”, a declarat Simion.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner