luni, august 15, 2022

Simion (AUR): Minți bolnave încearcă să schimbe valorile care au stat la baza Europei și a României

Copreşedintele AUR, George Simion, şi-a exprimat, pe Facebook, indignarea cu privire la faptul că valorile creştine sunt luate în derâdere, după ce Riccardo Simonetti, ambasador al Parlamentului European pentru drepturile LGBT, a publicat pe pagina sa personală imagini în care se înfățișează drept Maica Domnului, ținându-l în braţe pe pruncul Iisus.
Simion spune că acest gest, făcut chiar în timpul Postului Naşterii Domnului, este un afront şi o jignire la adresa tuturor creştinilor, şi se întreabă de ce individul respectiv nu a făcut un astfel de pictorial cu un simbol islamic.
„Am aflat, cu consternare, că domnul cu barbă (…), este ambasador al Parlamentului European pentru drepturile LGBT. În această calitate, domnia sa a găsit de cuviință să realizeze o ședință foto în care a pozat ca Fecioara Maria, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus. Evident, aluzia la marea sărbătoare a Nașterii Domnului este evidentă. „Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”, a spus Riccardo Simonetti.
Este evident pentru toată lumea că acest om este un provocator. În numele toleranței pe care o propovăduiește jignește sentimentele a milioane de creștini din întreagă Europă, al cărei reprezentant ar trebui să fie. Nu poate fi o coincindență apariția acestei provocări, acum. Așa cum nu a fost o întâmplare nici adoptarea raportului Matici sau infamul „ghid” al Comisiei Europene. Așa ceva nu se poate tolera. Cer demisia imediată a lui Riccardo Simonetti din funcția de ambasador al Parlamentului European, precum și scuze publice față de zecile de milioane de creștini din Europa. Și totuși, nu pot să nu mă întreb: de ce n-a făcut o astfel de ședință foto și cu un simbol islamic?”, a scris Simion.
spot_img
Campanii publicitare
    sales banner