sâmbătă, iunie 25, 2022

Sindicaliștii de la metrou protestează în ziua în care a avut loc un incendiu în subteran. Ei cer salarii și condiții de muncă decente

Angajații de la metrou protestează în fata Ministerului Transporturilor, în condițiile în care marți dimineață, a avut loc o defecțiune tehnică cu degajare de fum dens, la o garnitură de tren, la Piața Romană, în urma cărei 172 de persoane au fost evacuate, iar circulația trenurilor a fost suspendată.

Potrivit Stirile TVR, peste 100 de angajați Metrorex protestează si spun că incidentul din această dimineață este rezultatul slabei  finanțări pe care o acordă Ministerul Transporturilor Metrorex.

Ei spun că incidentul se poate repeta în orice moment, pentru că banii dați de la Ministerul Transporturilor sunt prea puțini pentru întreținerea metroului și a liniilor.

Defecțiunea care s-a produs, marți dimineață, la trenul din Piața Romană este investigată de o comisie tehnică mixtă de specialitate de la Metrorex și de la Agenția de Investigare Feroviară.

Cei de la Ministerul Transporturilor spun că defecțiunea care a activat și Planul Roșu de intervenție, nu ține de ei și trebuie investigată de organele de specialitate

Sindicaliștii de la metrou cer salarii și condiții de muncă decente, în care să își poată desfășura munca în siguranță. Ei spun că zilnic sunt expuși riscului.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner