Sindicatele din penitenciare se împotrivesc eliminării voucherelor de vacanță

Sindicatele din penitenciare se împotrivesc eliminării voucherelor de vacanță, măsură propusă de ”bugetarul de lux”. Sindicaliștii spun că propunerea șefului PNL, Nicolae Ciucă, ar reduce nivelul de satisfacţie şi de loialitate al angajaților faţă de locul de muncă.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) se împotrivește propunerii președintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a elimina voucherele de vacanță pentru bugetarii cu venituri lunare mai mari de 10.000 de lei brut. Sindicatele din penitenciare acuză că măsura propusă de ”bugetarul de lux”, care cumulează salariul cu pensia, este vădit discriminatorie și neconstituțională.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) atrage atenția „bugetarului de lux, Nicolae Ciucă”, că voucherele de vacanță au scopul de a crește nivelul de satisfacție al angajaților și pot maximiza loialitatea acestora în raport cu instituțiile în care activează.

Introducerea voucherelor de vacanță s-a dovedit a fi o soluție benefică industriei turismului din România, menținută chiar de guvernul condus de Nicolae Ciucă. Sindicatele din penitenciare consideră că factorii determinanți în schimbarea poziției șefului PNL au fost incompetența și inconsecvența acestuia în luarea deciziilor potrivite pentru România.

Sindicatele din penitenciare nu mai au încredere în raționamentul bugetarului de lux, Nicolae Ciucă, și consideră că fostul prim-ministru a înglodat România în datorii, nereușind să asigure un trai decent sutelor de mii de pensionari români. Din vina proastei guvernări Ciucă, astăzi, milioane de români sunt forțați ”să ducă o viață plină de rețineri” și să devină ”vânători de reduceri în magazine”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare