Șoferii pot plăti acum polițele RCA și în reţeaua PayPoint

PayPoint România anunţă extinderea parteneriatului cu Scala Assistance: conducătorii auto din România au de acum posibilitatea de a achita şi poliţele RCA în cele aproximativ 20.000 magazine partenere PayPoint din toată ţara.

Noul serviciu este posibil datorită semnării unui acord de colaborare cu Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare, brokerul companiei Scala Assistance. PayPoint și Scala Assistance colaborează încă din 2015 pentru oferirea serviciului de plată a contravalorii rovinietei în magazinele cu sigla galbenă PayPoint din toată ţara, serviciu ce a ajuns să se bucure în timp de o foarte mare popularitate, mai ales în rândul românilor care nu au în apropiere canale alternative.

Pentru plata unei polițe RCA, şoferul vine într-un magazin partener PayPoint si se adresează vânzătorului, care introduce pe terminal numărul de înmatriculare al maşinii (ceea ce permite precompletarea automată a informaţiilor despre vehicul) şi anumite date despre utilizator (inclusiv numărul de telefon și adresa de email) pentru plata poliței RCA.

La final, consumatorul achită în numerar, terminalul emite chitanța aferentă încasării contravalorii RCA-ului, iar polița este transmisă de către Asistentul în Brokeraj pe adresa de email comunicată. Serviciul de încasare a contravalorii unei polițe RCA este disponibil atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

„Achitarea poliţelor RCA reprezintă un segment de plată mult-aşteptat de utilizatorii PayPoint, ce vine în completarea serviciilor disponibile pe POS-urile din locaţiile noastre. Milioanele de şoferi din ţară au acum la dispoziţie o reţea naţională de aproximativ 20.000 de puncte de plată, unde îşi pot achita RCA-ul simplu şi rapid. În acest context, ne bucurăm să anunţăm extinderea parteneriatului cu Scala Assistance, ca asistent în brokeraj sub Obsidian Broker; este compania cu care colaborăm de mulţi ani pentru oferirea serviciilor de plată a contravalorii rovinietei și a taxei de trecere a podului de la Fetești – Cernavodă şi suntem convinşi că acelaşi succes îl va avea de acum şi serviciul nou lansat, cel de achitare a RCA-ului”, a spus Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare